Рецепти
П’єр Ганьєр
ТАРТ ІЗ РЕВЕНЕМ, ТОМАТАМИ ТА МАЛИНОЮ
Інгредієнти
на 6 порцій
Для начинки:
- 500 г ревеню
- 150 г малини
- 2 великих, дуже стиглих томата
- 50 г цукру
- 1 лимон (сік)
- 4 листи желатину
- 100 мл олівкової олії Vallée des Baux
- 150 г польового салату, добірного і вимитого
Для пісочного тіста:
- 125 г вершкового масла і 125 г цукрової пудри
- 25 г борошна
- 2 цілих яйця
- 40 г розтопленого білого шоколаду
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
- Помийте і дрібно порубайте ревінь і томати.
- Пропустіть їх через центрифужну соковижималку разом з малиною. Додайте цукор і сік лимона.
- Пропустіть отриману суміш через сито. Доведіть до кипіння, додайте листи желатину, попередньо замочені в холодній воді. Зніміть суміш з вогню, додайте оливкову олію, дайте охолонути.
- Рецепт розрахований на 6 маленьких, тонких шматочків. Після випічки покрийте края тарта білим шоколадом.
- Полийте тарт фруктовою сумішшю.
- Прикрасьте страву листком салату і посипте цукровою пудрою.