Рецепти
П’єр Ганьєр
ТАРТ ІЗ РЕВЕНЕМ, ТОМАТАМИ ТА МАЛИНОЮ

Інгредієнти

на 6 порцій

Для начинки:

  • 500 г ревеню 
  • 150 г малини
  • 2 великих, дуже стиглих томата
  • 50 г цукру
  • 1 лимон (сік)
  • 4 листи желатину
  • 100 мл олівкової олії Vallée des Baux
  • 150 г польового салату, добірного і вимитого

Для пісочного тіста:

  • 125 г вершкового масла і 125 г цукрової пудри
  • 25 г борошна
  • 2 цілих яйця
  • 40 г розтопленого білого шоколаду

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

 

  1. Помийте і дрібно порубайте ревінь і томати.
  2. Пропустіть їх через центрифужну соковижималку разом з малиною. Додайте цукор і сік лимона.
  3. Пропустіть отриману суміш через сито. Доведіть до кипіння, додайте листи желатину, попередньо замочені в холодній воді. Зніміть суміш з вогню, додайте оливкову олію, дайте охолонути.
  4. Рецепт розрахований на 6 маленьких, тонких шматочків. Після випічки покрийте края тарта білим шоколадом.
  5. Полийте тарт фруктовою сумішшю.
  6. Прикрасьте страву листком салату і посипте цукровою пудрою.

Créateur d'émotions depuis 1684